På Orstad er det trygt og godt å bo, og med kort vei til det aller meste ligger forholdene til rette for at du kommer til å stortrives. Block Watne tilbyr nå flotte leiligheter i Jorina Edlands veg 65 i Orstad Utsyn. Disse passer like bra enten du er førstegangs-etablerer eller er på jakt etter en litt mindre bolig som krever lite vedlikehold. Og du trenger ikke å vente lenge – faktisk kan du flytte inn allerede til våren.

I Jorina Edlands veg 65 bor du i flotte, grønne omgivelser. Bygningen ligger i åpent landskap under jærhimmelen. Plasseringen mot sør-vest gjør at du kan nyte solen fra egen balkong store deler av dagen, samtidig som du har nydelig natur midt i synsfeltet. Her kan du leve livet med hvilepuls, og du slipper å bruke verdifull fritid på vedlikeholdsarbeid.

Mer info om Orstad Utsyn


For alle og enhver

Leilighetene er av ulik størrelse, fra 55 til 88 kvm, og passer til beboere i alle faser av livet. Samtlige leiligheter har livsløpsstandard, universell utforming og planløsninger som utnytter arealet svært godt. Lettstelte materialer av høy kvalitet gjør hverdagen litt mer praktisk.

Du kan velge mellom 2-roms og 3-romsleiligheter. Disse er plasserte i en blokk på fem etasjer, og det er 28 leiligheter til sammen. Samtlige er nøye planlagt med tanke på lysforhold og utnyttelse av arealet, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt inneklima og lave fyringsutgifter.

Det følger med egen parkeringsplass i lukket anlegg i kjelleren, samt romslig sportsbod i første etasje.

Området rundt bygget skal opparbeides og beplantes slik at beboere og besøkende får koselige uteområder å boltre seg på.

Men det beste av alt er at disse leilighetene er at de er prisgunstige og godkjente for lån i Husbanken. Det betyr at du som førstegangsetablerer faktisk har muligheten til å investere i egen bolig, fremfor å kaste bort pengene dine på å leie av noen andre. Lånebetingelsene i Husbanken er nemlig svært gunstige, og en smart start for folk som ønsker å komme seg inn på boligmarkedet. Samtidig legger du grunnlaget for å ta neste steg på det samme markedet når behovet for større plass eventuelt måtte melde seg.

Leilighetene passer imidlertid like bra dersom du befinner deg i en litt annen fase i livet og kjenner at tiden er inne for å flytte ut av den vedlikeholdskrevende og etter hvert altfor store eneboligen. I en 3-romsleilighet har du fremdeles plass til overnattingsbesøk av barnebarna innimellom, og åpen stue-/kjøkkenløsning på over 35 kvm takler også fint et familieselskap eller to. Det beste er imidlertid all den tiden du sparer på vedlikehold – tid du i stedet kan bruke på deg selv.

Midtpunktet i leiligheten er naturlig nok den kombinerte stue-/kjøkkenløsningen. Det er imidlertid ingen grunn til å la seg skremme av åpne løsninger som denne. Planløsningen i 3-romsleilighetene er lagt opp på en slik måte at deler av kjøkkenet skjermes for innsyn fra stuedelen, samtidig som du har kontakt med gjestene dine selv om du står på kjøkkenet.

Badet på drøyt 6 kvm rommer dusjhjørne, innredning fra HTH, vegghengt toalett og vaskemaskin/tørketrommel. I 3-romsleilighetene er det lagt opp til en skjermet avdeling for disse apparatene, slik at rommet får et ekstra ryddig uttrykk. I tillegg gjør en innvendig bod på nesten 5 kvm sitt til at det er lett å rydde vekk det du ikke ønsker å ha liggende fremme.

Eikeparkett på gulvene og hvitmalt kjøkken fra HTH understreker det moderne, lettstelte preget som kjennetegner leilighetene i Jorina Edlands veg 65.

Balkongene har plass til både utemøbler og kanskje en krukke eller to med blomster. Her kan du nyte morgenkaffen, eller kose deg med et glass vin om kvelden mens solen går ned, og kjenne på hvor godt det er å leve med hvilepuls.

 

Bo med hvilepuls på Orstad

Det er lett å finne roen på Orstad, og her trives folk i alle aldre. Området byr på haugevis av vakre naturopplevelser, og alle bekvemmeligheter befinner seg i umiddelbar nærhet. Veien er heller ikke så lang til omliggende byer og tettsteder. Dersom du bruker egen bil eller offentlig transport er du der på et blunk, og foretrekker du å sykle kan du nyte vakker natur på veien på godt utbygde sykkel- og turstier.

Det er også en trend at stadig flere bedrifter etablerer seg her, for med godt utbygde veiforbindelser og enda flere planer for dette på trappene, er Orstad et område for fremtiden. For mange betyr dette svært korte avstander til jobb, med betraktelig lavere reiseutgifter og reisetid. Kort vei til flyplass er også avgjørende for mange bedrifter som ønsker å satse på Orstad, og herfra er veien faktisk såpass kort at du rekker ned til Amsterdam før frokost.

Men livet er selvsagt mer enn bare jobb, det skal også være tid til lek og moro. På Orstad er det rikelig med rom for det gode liv, særlig dersom du setter pris på flotte naturopplevelser, hyggelig naboskap og trygge omgivelser. Barna leker trygt utendørs, og mange har bilfri vei til både skole, barnehage og fritidsaktiviteter.

Allerede etablerte orstadbuer skryter av vakre naturopplevelser, og det er nok ikke uten grunn. Den flotte naturen befinner seg nemlig rett utenfor døren, og det ligger også mange turløyper klar og venter. Frøylandsvannet, Kalberg og gamle Orstad er bare noen av stedene du kan ta for deg av frisk luft og frodige grøntområder. En flott lakseelv er nærmeste nabo, og på varme dager kan de mest vågale kose seg i naturens eget badeland i Fosshølen ved Foss-Eikeland. Stemmen på Kverneland tilbyr sandvolleybane og egen sandstrand.

Når det gjelder mer organiserte fritidsaktiviteter, er det mye å velge mellom. Orstad har mange flotte idrettsanlegg, BMX-bane, skatepark, og en svært aktiv kirke som benyttes til ulike aktiviteter. Orstadhuset er også et populært samlingssted. Det er en flerbrukshall med idrettsfasiliteter og festsaler, og huser i tillegg den lokale skyteklubben. Dugnadsånden er sterk her, og folk bryr seg om hverandre og støtter opp om lokalmiljøet. Det er nok kanskje nettopp derfor så mange trives på Orstad.